Geheel verzorgde tours voor toeristen

Bij IJmond Tours verzorgen wij geheel verzorgde tours voor toeristen. Onze ervaren chauffeurs halen de reizigers op de afgesproken plaats op en laten ze gedurende de dag genieten van het moois dat Nederland heeft te bieden.
Deze tours kunt u zowel met gids als zonder gids boeken.

Schiphol transfers, we halen uw gasten op
Graag ontzorgen we uw gasten, zodat ze optimaal van de dag kunnen genieten. Onze chauffeur rijdt op afgesproken tijdstip naar Schiphol en brengt ze naar het hotel.

Enkele voorbeelden van tours naar prachtige, oer-Hollandse plekken
Hieronder een selectie van veelgevraagde tours. Wilt u iets anders, neem dan contact met ons op, want in overleg is er veel meer mogelijk.

Keukenhof

IJmond Tours KeukenhofExcursie naar de Keukenhof
De Keukenhof. Wie kent het niet? Zoveel mensen nog niet, waaronder buitenlandse toeristen. Daarom verzorgen we graag een excursie naar de Keukenhof. We halen de toeristen op bij hun hotel op Schiphol en rijden vervolgens naar Lisse. Het wordt een onvergetelijke dag waarin onze gasten genieten van alle verschillende soorten tulpen, shows, kunstwerken, verrassend aangelegde tuinen en diverse evenementen. Ook voor kinderen is de Keukenhof zeer geschikt, aangezien er allerlei attracties voor hen op het park te vinden zijn. Om tijdens deze excursie alles te kunnen bekijken, hebben we aan 7 uur voldoende.

Zaanse Schans . Volendam en Marken

volendamExcursie naar de Zaanse Schans en Volendam
De Zaanse Schans, een betoverend stukje Nederland. Deze buurt stamt uit de 18e, begin 19e eeuw en valt op door de typische Zaanse architectuur. De prachtige, historische houten huizen en schuren in deze omgeving zijn elders gebouwd en vervolgens hier naartoe vervoerd. De toeristen kunnen Oudhollandse molens van dichtbij bekijken, musea en winkels bezoeken en genieten van al het moois! Ook bezoeken we Volendam. De duur van deze excursie is ongeveer 6 uur.

Amsterdam city tour

touringcarverhuur amsterdam

Wandeling door historisch Amsterdam

De bus brengt uw gasten naar Amsterdam, waar zij gedurende twee uur door een ervaren gids worden rondgeleid.
Een aanvullend programma met bezoek aan een museum of een rondvaart door de grachten kan de dag tot een onvergetelijk gebeuren maken.  Wilt u meer tijd voor winkelen of een bezoek aan een diamantbedrijf  in het programma? Alles kan, als u het met ons bespreekt.