Koningsdag met IJmond Tours

Ga je met een grote groep vrienden Koningsdag vieren? Dan biedt IJmond Tours de uitkomst. Op Koningdag met IJmond Tours word je met jouw vrienden op een veilige manier naar de plaats van bestemming en ook weer (indien gewenst) terug naar huis gebracht. Met maximaal 19 persone niet in een drukke trein stappen, maar met een luxe touringcar gebracht worden naar de plaats waar je Koningsdag wil vieren. Een zeer goede uitkomst!

De touringcar van IJmond Tours is een uitstekend vervoersmiddel voor groepen van maximaal 19 personen. De bus is voorzien van alle comfort, zoals een luxe geluidsinstallatie om alvast in de stemming te komen en comfortabele stoelen. Zo kom je altijd uitgerust aan op plaats van bestemming. De bus is te huur voor een vaste prijs. IJmond Tours werkt dus niet met een taximeter.

Koningsdag met IJmond Tours

De touringcar van IJmond Tours is een exclusief vervoersmiddel. De bus is perfect om met een grote groep naar jouw feestbestemming vervoerd te worden. Je wordt door een chauffeur van IJmond Tours opgehaald en hij brengt jullie naar de plaats van bestemming. Indien gewenst brengt IJmond Tours jullie ook weer terug naar huis.

koningsdag in de ijmond

Touringcar op Koningsdag huren

Heb je interesse in vervoer met IJmond Tours en wil je de tourincar van IJmond Tours huren? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!