+316 50 48 3000
  • IJmond Tours Beverwijk

Huur een bus met chauffeur bij IJmond Tours

Wil je met een groep op pad? Huur dan een touringcar met chauffeur bij IJmond Tours. Dat is een prima oplossing voor het vervoer bij een groepsuitje, bruiloft of excursie: gezellig en voordelig op reis!

IJmond Tours kan voor groepen vanaf 9 personen uw busreis op maat verzorgen. In een moderne touringcar, die van alle luxe is voorzien, proberen we onze klanten zo comfortabel mogelijk van deur tot deur te vervoeren. Voor ons zijn kwaliteit, persoonlijke aandacht en een goede service belangrijk. Onze chauffeurs zijn representatief en maken de reis voor u zo aangenaam mogelijk.  Al onze diensten zijn altijd scherp geprijsd. Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden die we kunnen bieden.

Offerte aanvragen

Zakelijk vervoer

Bij zakelijk vervoer in onze touringcar, kunt u denken aan bedrijfsuitjes, excursies, het bezoeken van de beurs met uw personeel, Schipholtransfers of gewoon een pendeldienst. We vervoeren onze gasten in een touringcar die is voorzien van alle benodigde luxe.

Pendelvervoer

Het goed organiseren van een evenement is vooral het aanhouden van strakke tijdschema's. Wij weten dat als geen ander. Het pendelvervoer kunt u daarom ook gerust overlaten aan IJmond Tours. Zo kunt u zich geheel op het evenement zelf concentreren.

Een toeristische tour, inclusief gids

Voor toeristische uitjes naar allerlei bijzondere locaties attracties in Nederland kunt u ons boeken. Eventueel met begeleiding van een gids.

Vervoer voor bedrijfsuitjes

Wilt u erop uit gaan met het personeel van uw bedrijf? IJmond Tours vervoert u graag naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Bruiloften

Hebt u vervoer nodig voor een groep gasten voor een bruiloft? Dergelijke feestelijke gebeurtenissen moeten tot in de puntjes geregeld en verzorgd zijn. U kunt dan ook uw wensen kenbaar maken en we maken er, samen met u, een onvergetelijke dag van!

Concerten en festivals

Onze touringcar kunt u huren voor een groep vanaf 9 personen. Ook voor het bezoeken van concerten en festivals en het vervoer daar naartoe, is onze touringcar een uitstekend alternatief.

Over IJmond Tours

IJmond Tours is een touringcarbedrijf uit Beverwijk met aandacht voor service en kwaliteit.
Onze ervaren chauffeurs brengen uw gezelschap naar elke gewenste locatie.

Toerisme

Wij verzorgen dagtochten op maat voor uw gasten. Geef ons uw wensen en wij stellen een mooie reis voor u samen.

Tips voor trips

Touringcars

Voorzieningen touringcars:

* airco
* comfortabele stoelen
* gratis wifi
* drankjes aan boord
* gratis flesje water
* catering mogelijk
* bagageruimte

Meer informatie

Offerte

Vraag hier een offerte aan.
Graag uw reisschema en aantal passagiers in het formulier vermelden, zodat we u binnen 24 uur een passend aanbod kunnen doen.

Offerte aanvragen